Υπηρεσίες

Μονώσεις – Εποξειδικά δάπεδα

Αν ενδιαφέρεστε για μονώσεις ταρατσών και εποξειδικά δάπεδα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας! Οι έμπειροι τεχνίτες μας, μας επιτρέπουν να σας εγγυηθούμε ένα άριστο και άρτιο αποέλεσμα που δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

Περισσότερα

Ελαιοχρωματισμοί – Γυψοσανίδες – Τεχνοτροπίες

Αν θέλετε μια πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τον Παππά και το συνεργείο του. Μάθετε πώς να αποκτήσετε τεχνοτροπίες τοίχου και να ανανεώσετε πλήρως τον χώρο σας. Ελαιοχρωματισμοί, βαψίματα και τοποθέτηση γυψοσανίδας στις καλύτερες τιμές [...]

Περισσότερα

Τοποθέτηση πλακιδίων

Τοποθέτηση πλακιδίων σε οποιονδήποτε χώρο και στις καλύτερες τιμές! Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερα

Υδραυλικά – Καλοριφέρ

Χρειάζεστε υδραυλικό; Έχουμε και εδώ την λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας και ερχόμαστε άμεσα!

Περισσότερα

Σιδηροκατασκευές – Αλουμίνια

Το συνεργείο με τους έμπειρους τεχνίτες μας, αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν αλουμίνια και σιδηροκατασκευές σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Περισσότερα

Τοποθέτηση πέτρας-τζακιού

Η πολυετής εμπειρία μας σε τοποθέτηση και χτίσιμο πέτρας, αλλά και τοποθέτηση τζακιών, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σπίτι ή το εξοχικό σας.

Περισσότερα

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – Συναγερμοί

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σε όλη την Αθήνα! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές

Περισσότερα
Back to top

Submit your Feedback

     Σε εξέλιξη......
x